Jalkapallon pelin säännöt

Jalkapallo - ilman liioittelua maailman suosituin urheilupeli. Valtava määrä aikuisia miehiä ja naisia ​​sekä eri ikäisiä lapsia pelaa tätä upeaa hauskaa pallon kanssa, joka kehittää joukkuehenkeä, parantaa voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä ja edistää sosiaalistumista.

Jalkapalloilun virallinen säännöt ovat äärimmäisen monimutkaisia ​​ja eivät ole kaikkien lasten ulottuvilla. Lapset oppivat kuitenkin pelaamaan tätä peliä sääntöjensä mukaisesti käyttämällä vain peruskäsitteitä ja merkintöjä. Joka tapauksessa tämä joukkueen peli näyttää aina olevan epätavallisen mielenkiintoinen, jännittävä ja jännittävä.

Tässä artikkelissa kiinnitämme huomionne lasten kotimaisen jalkapallon sääntöihin, joiden avulla jokainen lapsi selvittää, mitä toimintoa hän suorittaa ja miten voit auttaa joukkueesi voittaa tämän vaikean ottelun.

Jalkapallon pelin säännöt lapsille

Jalkapallon pelaamiseen vaaditaan erikoispinta-alusta, jonka pituus on enintään 30-40 metriä ja leveys 15-30 metriä. Tietyllä alustalla piirretään ominaisuus, joka jakaa sen 2 puoliskoon, ja sivuilla 6 lippua, joista 4 on kulmikkaita ja 2 keskisuuria.

Suorakulmion päähän on asennettu tai kuvattu samanlaiset 3-4 metrin portit. Pelin virallinen versio koostuu kahdesta 45 minuutin puolikkaasta, jotka on erotettu 15 minuutin tauolla. Jos nuorten jalkapallo pelataan hyvin nuorilla lapsilla, jotka saattavat väsyä tänä aikana, puoliajan kesto usein laskee 15 minuuttiin ja tauon kesto on vain 5 minuuttia.

Ennen pelin alkua kaikki osallistujat jaetaan kahteen ryhmään, joista jokaisella on sama määrä pelaajia 4-11, riippuen osapuolten välisistä sopimuksista. Loput kaverit voivat samanaikaisesti istua penkillä ja odottamaan vuoronsa.

Jokainen joukkueen joukkueen jäsen suorittaa tiettyä tehtävää. Tässä tapauksessa pelaajien väliset roolit voidaan jakaa eri tavoin - jokaisella joukkueella on oltava yksi maalivahti, yksi tai useampi hyökkääjä sekä keskikenttäpelaaja ja puolustaja. Pelin alussa jokainen pelaaja ottaa paikkansa kentällä valitun järjestelyn perusteella.

Peli alkaa yleensä paljon. Sen avulla määritetään, mikä joukkue aloittaa pelin ensimmäisenä ja mikä itsenäisesti valitsee portin. Toisessa versiossa palloa pelaa erotuomari, ja joukkue siirtyy heti peliin, joka onnistui saamaan sen ensin.

Joka tapauksessa peli alkaa kentän keskeltä, jonne joukkueen joukkueen kapteeni tai tuomari tulee palloon. Jatkossa koko pelin aikana osallistujat yrittävät tuoda hänet mahdollisimman lähelle vastustajansa tavoite ja pisteet maalilla sekä estää "vihollisen" pelaajien pelaamista puoleen kentästä.

Säännön mukaan pelaajat, lukuun ottamatta maalivahtiä, eivät ole sallittuja pelaamaan jalkapalloa käsin. Putoa, pysähtyy ja puolustaa palloa tässä pelissä vain jalkojen sallimana. Näin ollen et voi laittaa jokaista jalkatapaa toisiinsa tai työntää muita kavereita kädet.

Jalkapallon säännöt, jotka tuomarit tai hänen avustajansa välittömästi vahvistavat. Riippuen siitä, mitä tapahtui, pelaajaa voidaan varoittaa tai poistaa kentästä. Lisäksi joukkue, joka on rikkonut sääntöjä, jalkapallossa voidaan antaa vapaapotku tai rangaistus. Voittanut joukkue laskee pistemäärät, jotka on laskettu voiton seurauksena.

Siinä tapauksessa, että kahden puoliskon perusteella ottelun tulosta ei ole määritetty, sääntöjen mukaan jalkapalloon lisätään aikaa. Sillä välin tämän tarve syntyy vain siinä tapauksessa, että pelin täytyy välttämättä olla voittaja. Ystävällisissä otteluissa tasapeli on sallittu.

Ehdotamme myös, että luet pelin säännöt pioneerballissa.